Home » Locatie

LOKATIE

Onze biljartzaal is gevestigd aan de Vondellaan 26a, 3842EH in Harderwijk. De ingang is via de hellingbaan tussen de beide scholen aan de Vondellaan. De biljartzaal is te bereiken onder telefoonnummer 0341-701685. Er staan 3 biljarttafels gereed om je biljart kwaliteiten te tonen. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving.
De openings- en speeldagen zijn als volgt:
Alle week- en zaterdagmiddagen van 13:00 uur tot 17:00 uur. Na 16:30 uur kan er niet meer worden gebiljart. Tussen 16:30 uur en 17:00 dienen de barrekeningen contant te worden betaald en worden de biljarts en zaal schoongemaakt.
Tijdens de District competitiewedstrijden, van eind augustus tot begin mei, is de biljartzaal op dinsdag- woensdag- en donderdagavond geopend van 18:45 tot 23:00 uur voor biljarters en toeschouwers.

In de maanden mei/juni/juli en augustus worden in de middaguren vrij gespeeld en in de avonduren onderlinge wedstrijden.                 

Wijzigingen in openingstijden en speeldagen worden in de wekelijkse Nieuwsbrief tijdig bekend gemaakt.

Biljartvereniging D.O.S. is te gast bij de Tafel Tennis Vereniging Harderwijk die de kantine heeft gehuurd van de Gemeente. Voor tafeltennis liefhebbers verwijzen wij graag naar de website van TTV Harderwijk. www.ttvharderwijk.nl

 

Voor route klik op:

 

ANWB routeplanner

 

ANWB verkeer