Home » De vereniging

DE VERENIGING:

Biljartvereniging D.O.S (Door Oefening Sterk) is opgericht op 1 september 1971.

Onze biljartzaal is gevestigd aan de Vondellaan 26a 3842 EH te Harderwijk. Telefoon 0341-701685.

In onze zaal zijn 4 tafels beschikbaar en er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.

Zes dagen in de week, de zondag niet, kan er ’s middags van 13.00 tot 17.00 worden gespeeld.

Er wordt dan Libre of bandstoten gespeeld in deze spelsoorten organiseert de club een interne competitie en is er gelegenheid om vrij te spelen.

Op donderdag is het de hele dag mogelijk uitleg van een trainer te krijgen.

’s Avonds doen 10 teams mee aan de districtscompetitie libre en driebanden van de KNBB.

Voor de KNBB-districtscompetitie spelen we op dinsdag, woensdag en donderdagavond van 18.45 tot 23.00 uur onze thuiswedstrijden.

We spelen regelmatig overdag op donderdag tegen zusterverenigingen uit Ermelo, ’t Harde, Kampen en Zwolle.

Naast het biljarten kan er ook iedere dag een kaartje gelegd worden.

De onderlinge sociale contacten staan hoog in het vaandel.

De basis van onze vereniging is gezelligheid met een sportieve insteek.

Heeft U interesse om eens te komen kijken U bent van harte welkom op een van de speeldagen in ons "biljartpaleis".