Home » De vereniging

DE VERENIGING

Biljartvereniging D.O.S. (Door Oefening Sterk) is in Harderwijk opgericht op 1 september 1971.

Meer dan 40 jaar was D.O.S. een vereniging voor ouderen vanaf 55 jaar die enkele middagen per week onderling biljartpartijtjes speelden. Vanaf 1 augustus 2014 is er echter geen leeftijdsbepaling meer en kan iedereen in Harderwijk en omgeving, die graag wil biljarten, lid worden.

D.O.S. is lid van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB).

De onderlinge sociale contacten staan in onze vereniging hoog in het vaandel. De basis van onze vereniging is gezelligheid met een sportieve insteek.

Leden van D.O.S. kunnen zowel recreatief in de middaguren, als in team- en competitieverband in de avonduren in het District Eem- en Flevoland (onderdeel van de KNBB) wedstrijden spelen.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om gewoon eens binnen te komen op een van de speelmiddagen of avonden, om bijvoorbeeld een spelletje mee te spelen en de sfeer te komen proeven. Zowel in recreatief- als in wedstrijdverband bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de wedstrijden telt de ontspanning net zo zwaar als de prestatie. Ook is er de gelegenheid om een praatje te maken en een spelletje te kaarten. En er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waaraan ook partners kunnen deelnemen.